Vores Brødtyper
Lyst Landstykke
Lyse Landstykker har en saftig og åben krumme med store lufthuller. Skorpen er ekstra sprød, fordi brødet er bagt i stenovn. Smagen er aromatisk af durum med et mildt strejf fra surdej.
Allergener
Gluten | Ja |
Sesamfrø | Kan indeholde spor af |
Krebsdyr | Nej |
Æg | Nej |
Fisk | Nej |
Jordnødder | Nej |
Soja | Nej |
Mælk | Nej |
Nødder | Nej |
Selleri | Nej |
Sennep | Nej |
Svovldioxid og sulfitter | Nej |
Lupin | Nej |
Bløddyr | Nej |
Mørkt Landstykke
Mørke Landstykker har en saftig og åben krumme med store lufthuller. Skorpen er ekstra sprød, fordi brødet er bagt i stenovn. Brødene er bagt af durum, groft rugmel, solsikkefrø, hørfrø og bygmalt.
Allergener
Gluten | Ja |
Sesamfrø | Kan indeholde spor af |
Krebsdyr | Nej |
Æg | Nej |
Fisk | Nej |
Jordnødder | Nej |
Soja | Nej |
Mælk | Nej |
Nødder | Nej |
Selleri | Nej |
Sennep | Nej |
Svovldioxid og sulfitter | Nej |
Lupin | Nej |
Bløddyr | Nej |
Glutenfrit sandwichbrød
En singlepakket glutenfri ciabatta bagt af majsstivelse, tapiokastivelse, solsikkekerner, rismel, fuldkornsrismel, hørfrø og psyllium (loppefrøskaller). Ciabattaen er i en kvalitetsmæssig særklasse og mindst på højde med almindelige sandwichbrød spiseoplevelsesmæssigt
Allergener
Mælk | Ja |
Sesamfrø | Kan indeholde spor af |
Gluten | Nej |
Krebsdyr | Nej |
Æg | Nej |
Fisk | Nej |
Jordnødder | Nej |
Soja | Nej |
Nødder | Nej |
Selleri | Nej |
Sennep | Nej |
Svovldioxid og sulfitter | Nej |
Lupin | Nej |
Bløddyr | Nej |